Missie & Visie​

De van het project Bèta en masterclass

  • Leerlingen een mogelijkheid te bieden om een beter beeld te krijgen welke mogelijkheden, beroepskeuzes, en functies er zijn in het bedrijfsleven.
  • Leerlingen in contact brengen en spelen met hun eigen, veelbelovende technische ideeën interesses en deze te laten uitvoeren i.s.m. de bedrijven in Twente om elkaar beter te leren kennen.
  • Door in co-creatie met het bedrijfsleven worden onderwerpen, thema’s of vraagstukken uitgewerkt en kunnen ze nadenken over realistische projecten en deze verder uit werken. Dichter bij de praktijk brengen.

Wat is het voordeel voor bedrijven?​

Op jonge leeftijd leren de leerlingen een netwerk op te bouwen en krijgen bedrijven inzicht in de leerling en maken op een informele wijze contact met elkaar.

Op deze manier leren kunnen we gezamenlijk de leerlingen de mogelijkheid bieden om hun interessegebieden nóg beter te leren kennen en worden de innovatieve ideeën daadwerkelijk in co-creatie gepresenteerd of wellicht overgenomen door het bedrijf. Zo stimuleren we ondernemerschap, samenwerking en kritisch leren denken voor de onder- en bouwbouw leerlingen.